Srebrnjaci za bebe rođene na Dan grada

Grad Novi Pazar jedan je od četiri u našoj zemlji po priraštaju stanovništva a naš grad je na 558. rođendan postao bogatiji za devet stanovnika .

U roku od 24h, 20.aprila kada je Grad Novi Pazar proslavio 558 rođendan, rodilo se 9 beba. Na inicijativu gradonačelnika Nihata Biševca koji je danas sa saradnicima posetio ginekološko-akušersko odeljenje, podeljeni su mamama novorođenih beba prikladni pokloni u vidu srebrnjaka, novčane nagrade od po 10.000 dinara i ceveće.

Načelnik ginekološko-akušerskog odeljenja Opšte bolnice Novi Pazar dr Avdul Škrijelj i neonatolog  dr Suada Malićević zahvalili su gradonačelniku Nihatu Biševcu i njegovim saradnicima za ovako lep gest.

Jedna od srećnih majki što je pre svega postala majka imala je i tu sreću da njena beba bude rođena na Dan Grada Novog Pazara i da joj gradonačelnik uruči poklone je i Melida Sejdović.

A čast da bude deo ovog današnjeg događaja imao je i dr Dejan Pavlović iz Kliničkog centra Srbije koji je i danas, iako je nedelja, došao u našu bolnicu i uradio nekoliko laparoskopskih operacija.

Da podsetimo da naš grad i dalje nosi titulu grada mladih i da je među četiri grada po priraštaju stanovništva i da se svi nadamo da ćemo i ubuduće taj trend i zadržati.