U Opštoj bolnici Novi Pazar obavljene komplikovane vaskularne operacije

Vaskularni hirirg iz Kliničkog centra Srbije docent doktor Nikola Ilić obavio je nekoliko značajnih operacija u Opštoj bolnici Novi Pazar. Ova poseta eminentnog hirurga deo je potpisanog Strateškog sporazuma Opšte bolnice o saradnji sa više eminentnih medicinskih ustanova u Beogradu. Doktor Ilić je osim operacije pregledao i više od 50 pacijenata.

Operacije koje su danas obavljenje u Opštoj bolnici Novi Pazar do sada se nisu ovde obavljale, već su pacijenti, a to su uglavnom oni koji su na dijalizi, slati u veće zdravstvene centre. vaskularni hirirg iz Kliničkog centra Srbije docent doktor Nikola Ilić obavio je nekoliko ozbiljnih operacija a novopazarski hirurzi su imali priliku da nauče dosta.

Direktor Opšte bolnice Novi Pazar dr Meho Mahmutović zadovoljan je kako teče implementacija Strateškog sporazuma o saradnji sa eminentnim medicinskim ustanovama u Beogradu.

Dolaskom najboljih medicinskih stručnjaka u Novi Pazar i obavljanje nekih od na komplikovanijih hirurških zahvata nivo i kvalitet lečenja u Opštoj bolnici je evidentno porastao pa se očekuje da u narednom periodu ova bolnica postane jedna od najemintenijih bolnica u Srbiji.